logo

Utesäljare Falun - Hej och välkommen till Larcona!

Jag heter Jonas Larsson och driver Larcona tillsammans med ett tajt och sammansvetsat gäng som har gjort en fantastisk resa de senaste åren.

Tack vare våra unika lösningar som vi utvecklat med input från våra kunder, inte minst inom dagligvaruhandeln, pekar alla pilar rakt upp och vi behöver dig för att kunna möta efterfrågan på hållbara informationslösningar.

Jag inledde min karriär med både toppar och dalar men tack vare gemenskapen och utbildningen på Rahmqvist College, den utpräglade coachningsfilsofin med närvarande och stöttande ledare blev jag trygg och vass i min roll som säljare och lärde mig att vända motgångar till framgångar.

Min ledare såg modet, energin och passionen i mig och hjälpte mig att hantera rädslan och osäkerheten som vi alla har som nybörjare. Precis det som jag vill se hos dig för då kommer jag att kunna hjälpa dig att lyckas och göra karriär hos oss.

När jag började på Larcona för snart tio år var jag en aktiv ishockeyspelare och arbetade extra som lagerarbetare. Idag leder jag ett makalöst försäljningsteam och ansvarar för vår produktutveckling tillsammans med Rahmqvist Design & Innovation Lab. Det är inte med lite stolthet som jag kan säga att våra produkter alltid ligger i framkant och skapar ”wow” känsla ute hos kunderna.

Det som krävs av dig är att:

• du är orädd och gillar att ta kontakt med nya människor

• du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov

• du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas 

• du har körkort

• du talar och skriver svenska obehindrat

• prestationsbaserad lön driver dig

Körkort är ett krav!

Har du en stark motor, en stor portion mod och en passionerad själ kommer du att gå långt hos oss. Då är jobbet ditt!

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut.

 

 

Stad: Falun
Division: Larcona
Sista ansökningsdatum: 2019-03-04
Anställning: Tillsvidareanställning
Kontaktperson: Rikard Tingvall - 070-5182273
Skicka ansökan
image

”På Rahmqvist är det viktigt att du vågar vara dig själv – våra produkter är unika och det är också våra medarbetare.”

Jag heter Jonas Larsson och driver Larcona tillsammans med ett tajt och sammansvetsat gäng som har gjort en fantastisk resa de senaste åren. Tack vare våra unika lösningar som vi utvecklat med input från våra kunder, inte minst inom dagligvaruhandeln, pekar alla pilar rakt upp och vi behöver dig för att kunna möta efterfrågan på hållbara informationslösningar. Jag inledde min karriär med både toppar och dalar men tack vare gemenskapen och utbildningen på Rahmqvist College, den utpräglade coachningsfilsofin med närvarande och stöttande ledare blev jag trygg och vass i min roll som säljare och lärde mig att vända motgångar till framgångar. Min ledare såg modet, energin och passionen i mig och hjälpte mig att hantera rädslan och osäkerheten som vi alla har som nybörjare. Precis det som jag vill se hos dig för då kommer jag att kunna hjälpa dig att lyckas och göra karriär hos oss. När jag började på Larcona för snart tio år var jag en aktiv ishockeyspelare och arbetade extra som lagerarbetare. Idag leder jag ett makalöst försäljningsteam och ansvarar för vår produktutveckling tillsammans med Rahmqvist Design & Innovation Lab. Det är inte med lite stolthet som jag kan säga att våra produkter alltid ligger i framkant och skapar ”wow” känsla ute hos kunderna. Det som krävs av dig är att: • du är orädd och gillar att ta kontakt med nya människor • du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov • du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas  • du har körkort • du talar och skriver svenska obehindrat • prestationsbaserad lön driver dig Körkort är ett krav! Har du en stark motor, en stor portion mod och en passionerad själ kommer du att gå långt hos oss. Då är jobbet ditt! Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut.    

Vi på Larcona är specialister på allt som har med häftning, hålning, upphängning och inbindning av papper att göra. Våra egenutvecklade kvalitetsprodukter både underlättar och öppnar nya möjligheter för kontor, butiker och alla andra som ha behov av att visa och samla pappersburen information. Larcona är ett av elva specialiserade varumärken som ingår i Rahmqvistgruppen, ett växande företag som i mer än 60 år har arbetat för att skapa en bättre arbetsdag för fler. Läs mer om Larcona här

Dela via: