logo

Utesäljare B2B Uppsala - Är du redo för ditt livs största resa?

Jag heter Mathias Svensson och för snart 12 år sedan påbörjade jag mitt livs största resa. Min meritlista var inte lång, jag var 20 år, hade gått ut gymnasiet och arbetade som försäljare på en sportkedja.

Vad jag däremot hade var en vilja av sten och ett enormt starkt driv. Jag hade också drömmar om att hitta en plats där jag kunde utvecklas, bli framgångsrik och tjäna pengar. Jag sökte jobbet som säljare på Rahmqvistgruppen där allt detta utlovades om jag i min tur var beredd på att kämpa.

Beredd var jag och kämpa gjorde jag. Idag 12 år senare är jag inte bara en vass säljare, jag är också chef för ett av våra största dotterbolag.

Jag har världens bästa jobb och arbetar med ett gäng fantastiska och härliga människor. Tillsammans utvecklar vi både varandra och företaget.

Nu växer vi så det knakar och vi behöver bli fler. Därför letar vi efter dig som vill vara en del av vårt team, som vill och är redo för att göra den största resan i just DITT liv.

Det som krävs av dig är att:

• du är orädd och gillar att prata med folk

• du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov

• du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas

• du har körkort

• talar och skriver på svenska obehindrat

 

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut.

Välkommen till familjen Rahmqvist! 

Stad: Uppsala
Division: Scander
Sista ansökningsdatum: 2019-04-05
Anställning: Tillsvidareanställning
Kontaktperson: Rikard Tingvall - 070-5182273
Skicka ansökan
image

”På Rahmqvist är det viktigt att du vågar vara dig själv – våra produkter är unika och det är också våra medarbetare.”

Jag heter Mathias Svensson och för snart 12 år sedan påbörjade jag mitt livs största resa. Min meritlista var inte lång, jag var 20 år, hade gått ut gymnasiet och arbetade som försäljare på en sportkedja. Vad jag däremot hade var en vilja av sten och ett enormt starkt driv. Jag hade också drömmar om att hitta en plats där jag kunde utvecklas, bli framgångsrik och tjäna pengar. Jag sökte jobbet som säljare på Rahmqvistgruppen där allt detta utlovades om jag i min tur var beredd på att kämpa. Beredd var jag och kämpa gjorde jag. Idag 12 år senare är jag inte bara en vass säljare, jag är också chef för ett av våra största dotterbolag. Jag har världens bästa jobb och arbetar med ett gäng fantastiska och härliga människor. Tillsammans utvecklar vi både varandra och företaget. Nu växer vi så det knakar och vi behöver bli fler. Därför letar vi efter dig som vill vara en del av vårt team, som vill och är redo för att göra den största resan i just DITT liv. Det som krävs av dig är att: • du är orädd och gillar att prata med folk • du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov • du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas • du har körkort • talar och skriver på svenska obehindrat   Är du den vi söker? Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut. Välkommen till familjen Rahmqvist! 

Scander fokuserar på att skapa goda arbetsmiljöer. Med våra produkter för ljud, luft och hygien erbjuder vi bättre förutsättningar att må bra på jobbet och hålla sig frisk. Våra egenutvecklade produkter och hjälpmedel är rent ut sagt bland de effektivaste och smartaste man kan hitta. Våra kunder får dessutom kostnadsfria utbildningar i hur produkterna används. Scander är ett av elva specialiserade varumärken som ingår i Rahmqvistgruppen, ett växande företag som i mer än 60 år har arbetat för att skapa en bättre arbetsdag för fler. Läs mer om Scander här

Dela via: